Om Namfon

Det var i desember 2022 at jeg bestemte meg for å legge ned strikkebedriften min, som jeg hadde drevet i 7 år.

Jeg vurderte en liten stund å finne meg en heltidsjobb, men ideen om et nytt gründerprosjekt hadde allerede satt seg. Den kom til meg da vi var på vår første ferie i Thailand etter pandemien.

Min lidenskap er å formidle kunnskap om asiatisk mat på en måte som er gøy og inspirerende. Jeg har nemlig lyst til å gjøre det enda enklere for deg å lage asiatisk i ditt eget kjøkken. Jeg bestemte meg for å lage oppskrifter med ingredienser du finner i en vanlig norsk dagligvarebutikk, uten at det går på bekostning av smaken.

Jeg ønsker å vise at det å lage asiatisk mat ikke trenger å være overveldende, med endeløse ingredienslister og kompliserte fremgangsmåter. Tvert imot. Det kan være enkelt, gøy og overkommelig, selv i en travel hverdag.

Namfon har blitt dette prosjektet.