FØRSTE DROPP: 6. DESEMBER
☆
FØRSTE DROPP: 6. DESEMBER ☆
NAM CHILI CRISP
📍 HOVEDSLIPP
6. desember kl. 11–15
Barista Botanica, Lille Stranden 5, Tjuvholmen
Dette er et førstemann til mølla-slipp
Vi selger så lenge lageret rekker, så det kan lønne seg å komme tidlig.
Alt som eventuelt ikke blir solgt i butikken, legges ut på nettsiden.
⏰ FORHÅNDSSALG KUN FOR CRUNCHY CREW
Søndag 30. november kl. 20.00
Crunchy Crew får en hemmelig link til forhåndssalget.
Kun 200 glass i forhåndssalget
Henting på lanseringsdagen mellom kl. 11–15
Dette er for deg som vil være helt sikker på å få et glass uten stress.
🌍 Bor du ikke i Oslo?
Vi vet at mange av dere bor andre steder i landet.
Til neste drop jobber vi med en full nettbutikk-løsning + fraktsending,
så ingen går glipp av muligheten.
I denne første runden ønsker vi å gjøre lanseringen fysisk, for å møte folk, dele smaksopplevelsen og skape en fin start for produktet.
Informasjon om produktet:
Pris: 129 kr
Nettovekt: 120g ℮
Styrke: Medium +
Crunchy og spicy. Håndlaget i Oslo.
Ingredienser: Rapsolje, chiliflakes, sjalottløk, hvitløk, sesamfrø, chilipulver, sukker, soppulver, sesamolje, riseddik, salt, smaksforsterker (mononatriumglutamat).
Oppbevaring: Lagre i kjøleskap etter åpning, om du ikke allerede har slukt alt.
Best før: 01.04.2026
Produsent: Plystre AS | namfon.no
Skapt av Nam
Hva er chili crisp?
Chili crisp er en opprinnelig en kinesisk krydderblanding som har tatt verden med storm de siste årene – og av god grunn. Det er en chunky, oljeholdig blanding fylt med sprø biter av fritert hvitløk, sjalottløk, krydder og selvfølgelig chili. Den er umamirik, salt, litt søt, og passe sterk. Chili crisp har blitt et hverdagskrydder for mange, noe som gjør enkel mat mer spennende.
Opprinnelig kommer chili crisp fra Guizhou-provinsen i Kina. Den mest kjente merkevaren, Lao Gan Ma, ble grunnlagt i 1997 og har i dag blitt en global kultingrediens.
Hva bruker man den til?
Hva kan du ikke bruke den til? I min verden kan du bruke den til alt. Jeg har den på pizza, pasta, taco, dumplings, nudler, i dressinger, på avokadotoast, over stekte egg. Jeg har venner som har den på havregrøt. Jeg kjenner folk som har den på is.
Chili crisp gir smak og et ekstra kick til måltidet ditt. Den er allsidig og gir umiddelbar smak og tekstur til nesten alt.
Warunee
Hvorfor lager jeg min egen?
Da jeg startet matkontoen min for to og et halvt år siden, ville jeg gjerne ha min egen produktserie. Men jeg hadde ikke erfaring, og jeg visste ikke hva det skulle være. Kanskje sauser, kanskje krydder. Jeg fant aldri det rette.
I år hjalp jeg familien min med å starte en restaurant i Nakhon Sawan. Der så jeg at mamma hadde en chunky chiliolje stående på kjøkkenet. Hun brukte den til alt. På ris, i supper, over stekt kjøtt. Det var da jeg ble inspirert til å lage min egen.
Jeg ønsket å lage noe som smakte mer av Thailand, av røttene mine.